کیفیت بالاکیفیت بالاکیفیت بالاکیفیت بالا
  • خانه
  • مقالات
  • تماس با ما

خاموشی چراغ‌ها در شهرهای بزرگ

  • صفحه نخست
  • مقالات
  • اخبار
  • خاموشی چراغ‌ها در شهرهای بزرگ
مفاهیم مهندسی روشنایی
آذر 25, 1387
نور برای مدارس
آذر 25, 1387
آذر 25, 1387
موضوعات
  • اخبار
برچسب ها
  • ساعت زمين
  • سيدني

شهرهای بزرگ در نقاط مختلف جهان برای برجسته تر کردن تبعات تغییر شرایط جوی کره زمین، یک ساعت چراغها را خاموش می کنند.این برنامه هماهنگ که “ساعتی برای زمین” نام گرفته است، در سیدنی در ساعت ۸ شب به وقت محلی (۹ صبح به وقت گرینویچ) آغاز شد که چراغهای ساختمان سالن اپرای سیدنی و پل معروف این شهر خاموش شدند…

بانکوک، مانیل، بوداپست، کوپنهاگ، دابلین، لندن، شیکاگو، تورنتو، و سان فرانسیسکو نیز از جمله ۲۷ شهری بودند که در ساعت ۸ شب به وقت محلی، چراغها را خاموش کردند.

این برنامه اولین بار سال قبل در سیدنی آغاز شد، با این حال برخی منتقدان از آن انتقاد کرده اند و معتقدند تاثیر چندانی نخواهد داشت.

ساکنان استرالیا، شمع در دست، در میهمانی های ساحلی، مراسم شام و بازی دسته جمعی پوکر شرکت کردند و جوامع بومی استرالیا با مشعل مراسم سنتی انجام دادند.

دفتر موسسه صندوق جهانی طبیعت (WWF) در تایلند نیز اعلام کرد این خاموشی جمعی باعث صرفه جویی در الکتریسیته به میزان ۷۳٫۳۴ مگاوات شد که تولید آن به ایجاد ۴۵٫۸ تن دی اکسید کربن منجر می شد.

اندی ریدلی، سازمان دهنده این برنامه از موسسه WWF به خبرگزاری اسوشیتدپرس گفت: “ساعتی برای زمین، به همه مردم و همه سازمانها مربوط می شود؛ از مردم عادی گرفته تا شرکتهای جهانی، و همه در این مشکل، یعنی تغییر شرایط جوی کره زمین، شریک هستند.”

آقای ریدلی گفت او انتظار نداشته است که این برنامه با این سرعت گسترش یابد.

“جالب این است که این برنامه از مرزهای سیاسی هم عبور کرده و در کشورهایی مثل چین، ویتنام، و گینه نو هم رخ داد. به نظر می رسد واقعا بر همه تاثیر داشته است.”

گزارش شده است که سال قبل بیش از دو میلیون نفر ساکن سیدنی در این برنامه شرکت داشتند که در طی یک ساعتی که این برنامه اجرا شد، مصرف انرژی در این شهر ۱۰ درصد کاهش پیدا کرد.

ناظران تحولات استرالیا می گویند خشکسالی و کمبود آب باعث جلب توجه مردم استرالیا به مسئله تغییر شرایط جوی کره زمین شده است.

میزان تولید سرانه گاز دی اکسید کربن و دیگر گازهایی که دانشمندان آنها را مسبب گرم شدن اتمسفر کره زمین می دانند، در استرالیا، بالاترین در جهان است.

کوین راد، نخست وزیر جدید این کشور مسائل محیط زیستی را در جمع بالاترین اولویتهای کاری خود قرار داده است و به محض آغاز کار خود بعنوان نخست وزیر، به جمع امضاء کنندگان پروتکل کیوتو پیوست که هدفش کاستن از آلودگی های تولید شده است.

http://www.neysky.ir :منبع

Share
0
root
root

مطالب مرتبط

این پانوراما از کل آسمان شب از سوتول ویستا (Sotol Vista) در پارک ملی بیگ‌بند گرفته شده. کهکشان راه شیری زمستان و نور منطقه البروج در بالا تصویر دیده می‌شود. عکس از Stephen Hummel
فروردین 30, 1401

پارکی در بین مرزهای دو کشور


اطلاعات بیشتر
فروردین 24, 1401

غرامت استرالیا برای چراغ های روشن شهر


اطلاعات بیشتر
فروردین 24, 1401

داستان رصدخانه‌ای که پارک آسمان تاریک شد


اطلاعات بیشتر

دیدگاه ها بسته شده است

همیاران نورپاک

گروه همیاران نورپاک تلاش می‌کند تا با اطلاع رسانی درباره آلودگی نوری و ترویج نورپردازی پاک، قدمی در راستای‌ اصلاح وضعیت موجود بردارد.

ما را دنبال کنید

پیوند‌ها

  • انجمن آسمان تاریک
© 2023 آلودگی نوری | نور پردازی فضای شهری. All Rights Reserved. 20script