کیفیت بالاکیفیت بالاکیفیت بالاکیفیت بالا
  • خانه
  • مقالات
  • تماس با ما

پیوستن ایران به ساعت زمین

  • صفحه نخست
  • مقالات
  • اخبار
  • پیوستن ایران به ساعت زمین
برگزاری دومین همایش بررسی علل آلودگی نوری در ایران
اسفند 22, 1389
این بار ساعت زمین در برج میلاد
اسفند 22, 1389
اسفند 22, 1389
موضوعات
  • اخبار
برچسب ها
  • 1390
  • ساعت زمين
بار دیگر و برای پنجمین سال چشم دنیا به «ساعت زمین» دوخته شده است و در ایران نیز برای اولین بار همچون دیگر جهانیان قرار است گرد هم آییم تا در روز شنبه ششم فروردین ماه ۱۳۹۰ ساعت ۸:۳۰ تا ۹:۳۰ دوباره شاهد کاهش دمای زمین و نجات سرزمین‌مان باشیم..

 

  اقدامی که به همت ستاد محیط زیست شهرداری تهران و با خاموش شدن چراغ‌های برج میلاد تهران محقق می‌شود. به امید اینکه در سالهای دیگر برج آزادی تهران و دیگر شهرهای ایران نیز با این برنامه همراه شوند.
شاید هزاران نفر ساعت برای تحقق «ساعت زمین» تلاش شده است تا توجه دنیا را به گرمایش زمین جلب کند و این حداقل حرکتی است که دلسوزان حفظ کره زمین دل به آن خوش کرده‌اند.
در این ساعت مردم دنیا با هم همدل شده و چراغ‌های خود را خاموش می‌کنند تا شاید کمی دمای این کره کاهش یابد؛ هر کس به اندازه توان خود. از خاموشی چراغ اتاق‌خواب گرفته تا همه چراغهای ساختمان‌ها، هتل‌های بزرگ و مکان‌های دیدنی و تاریخی.
اولین برنامه جهانی ساعت زمین، سال ۲۰۰۷ در حالی برگزار شد که تنها در استرالیا دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر عضو عادی و دو هزار عضو سازمانی داشت اما تا سال  ۲۰۰۹ میلیون ها نفر از چهار هزار شهر در  ۸۸ کشور عضو آن شدند و این آمار تا سال ۲۰۱۰ به ۱۲۸ شهر از سراسر دنیا رسید.
اگر شما مسئول یا عضو انجمنی هستید؛ می‌توانید در ابتدا با خاموش کردن چراغ‌های دم‌دست خودتان و سپس با آگاه سازی و اطلاع‌رسانی، تشویق اعضاء و جامعه تحت نفوذتان پیشتاز و نیروی محرکه‌ای باشید تا رفته رفته کشور و مردم ما نیز با این حرکت نمادین با مردم دنیا هم آوا شوند.
http://www.lightpollution.ir/images/stories/fruit/earthhour/limagroup.jpg

 

http://www.lightpollution.ir/images/stories/fruit/borj%20milad01.jpg
http://www.lightpollution.ir/images/stories/fruit/earthhour/chile.jpg
Share
0
dsfsd
dsfsd

مطالب مرتبط

این پانوراما از کل آسمان شب از سوتول ویستا (Sotol Vista) در پارک ملی بیگ‌بند گرفته شده. کهکشان راه شیری زمستان و نور منطقه البروج در بالا تصویر دیده می‌شود. عکس از Stephen Hummel
فروردین 30, 1401

پارکی در بین مرزهای دو کشور


اطلاعات بیشتر
فروردین 24, 1401

غرامت استرالیا برای چراغ های روشن شهر


اطلاعات بیشتر
فروردین 24, 1401

داستان رصدخانه‌ای که پارک آسمان تاریک شد


اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همیاران نورپاک

گروه همیاران نورپاک تلاش می‌کند تا با اطلاع رسانی درباره آلودگی نوری و ترویج نورپردازی پاک، قدمی در راستای‌ اصلاح وضعیت موجود بردارد.

ما را دنبال کنید

پیوند‌ها

  • انجمن آسمان تاریک
© 2023 آلودگی نوری | نور پردازی فضای شهری. All Rights Reserved. 20script